Upgrade from SS3.5 to SS4.3.0 - Error table SiteTree_Versions doesn't exist.

upgrade
bugs
silverstripe-3
silverstripe-4
Tags: #<Tag:0x00007f10cc103518> #<Tag:0x00007f10cc102dc0> #<Tag:0x00007f10cc1026e0> #<Tag:0x00007f10cc102320>

#1

Silverstripe Version: 4.3.0

Have just upgraded SS 3.5.1 to SS 4.3.0 using upgraded guide: Upgrading – SilverStripe Documentation

Have updated the code base according to SS4 but While running the dev/build the error has came:

[Emergency] Uncaught SilverStripe\ORM\Connect\DatabaseException: Couldn’t run query: SELECT DISTINCT “SiteTree_Versions”.“ClassName”, “SiteTree_Versions”.“LastEdited”, “SiteTree_Versions”.“Created”, “SiteTree_Versions”.“Priority”, “SiteTree_Versions”.“CanViewType”, “SiteTree_Versions”.“CanEditType”, “SiteTree_Versions”.“Version”, “SiteTree_Versions”.“URLSegment”, “SiteTree_Versions”.“Title”, “SiteTree_Versions”.“MenuTitle”, “SiteTree_Versions”.“Content”, “SiteTree_Versions”.“MetaDescription”, “SiteTree_Versions”.“ExtraMeta”, “SiteTree_Versions”.“ShowInMenus”, “SiteTree_Versions”.“ShowInSearch”, “SiteTree_Versions”.“Sort”, “SiteTree_Versions”.“HasBrokenFile”, “SiteTree_Versions”.“HasBrokenLink”, “SiteTree_Versions”.“ReportClass”, “SiteTree_Versions”.“ParentID”, “SiteTree_Versions”.“RecordID” AS “ID”, CASE WHEN “SiteTree_Versions”.“ClassName” IS NOT NULL THEN “SiteTree_Versions”.“ClassName” ELSE ‘SilverStripe\CMS\Model\SiteTree’ END AS “RecordClassName”, “SiteTree_Versions”.“RecordID”, “SiteTree_Versions”.“WasPublished”, “SiteTree_Versions”.“WasDeleted”, “SiteTree_Versions”.“WasDraft”, “SiteTree_Versions”.“AuthorID”, “SiteTree_Versions”.“PublisherID” FROM “SiteTree_Versions” WHERE (“SiteTree_Versions”.“URLSegment” = ?) AND (“WasPublished” = ?) AND (“SiteTree_Versions”.“WasDeleted” = ?) ORDER BY “SiteTree_Versions”.“LastEdited” DESC, “SiteTree_Versions”.“Version” ASC LIMIT 1 Table ‘nsmcmsdev4.SiteTree_Versions’ doesn’t exist

Have searched for the issue and found this solution: Upgrade from SS3.5 to SS4 - Error renaming _versions tables · Issue #735 · silverstripe/silverstripe-userforms · GitHub

Have tried the solution but it didn’t work.

Please let me know solution of this if anyone have the same issue.